Mengenai Kami

Penyata Misi

"Jadikan permainan ini yang terbaik di dunia dan biarkan dunia bermain secara percuma."

Sepuluh Prinsip Soccer Manager Kami

 1. Soccer Manager adalah percuma bermain. Kami mempercayai ia harus percuma dimain, dan tersedia dimainkan oleh sesiapa daripada mana-mana negara.


 2. Pada pendapat kami, Soccer Manager ialah permainan pengurusan bola sepak dalam talian terbaik di dunia, namun begitu kami akan rajin bekerja untuk mempertingkatkan ia dengan ciri-ciri dan kemaskinian baru.


 3. Soccer Manager ialah permainan rakyat, dibangun oleh peminat bola sepak untuk peminat bola sepak. Justeru kami mengalukan apa idea dan cadangan yang anda ada untuk kemajuan permainan 'anda'. Sudahpun banyak idea yang telah diserahkan kepada kami melalui forum-forum komuniti telah menjadi ciri-ciri penting dalam Soccer Manager.


 4. Kami percaya dalam mengembangkan sebuah komuniti internet yang mesra yang berasaskan permainan pengurus bola sepak, di mana orang boleh datang bersama-sama, menikmati permainan dan membuat kawan baru di sepanjang jalan.


 5. Laman Web ini menjanakan pendapatan melalui pengiklanan dan menjual beberapa fungsi tambahan untuk permainan ini dalam Kedai SM. Tujuan Utama pendapatan ini digunakan untuk memastikan permainan ini berjalan dengan lancar dan permbiayaan untuk pembangunan SM pada masa depan. Soccer Manager mempercayai bahawa semuan penjanaan pendapatan perlu sentiasa dilakukan dengan cara yang terbuka, jujur dan beretika:
  • Kami tidak memaparkan iklan-iklan dianggap tidak berakhlak atau tidak sesuai untuk para remaja; cthnya. senjata api, senjata-senjata, arak, dadah, dsb.
  • Iklan-iklan kami memaparkan adalah berkaitan dengan laman, dihadkan ke minimum, dan dicampur supaya ia tidak mengganggu dengan kenikmatan semasa bermain.
  • Kami tidak mengguna popup, pop bawah, skrin penuh, perisian pengintip, dsb, atau jenis iklan lain yang rakyat anggap ia mengganggu.
  • Kami tidak akan mengguna helah, pembohongan, atau teknik yang tidak jujur untuk mempromosikan produk kami yang dijual dalam kedai SM.


 6. Soccer Manager tidak menggalakan atau mendorong keganasan, kebencian di antara kaum, seksisme atau pelbagai cara berdiskriminasi. Kami berusaha membuat Soccer Manager menjadi tempat keseronokan sambil percuma dan kenikmatan bagi sesiapa tanpa mengira umur, bangsa, agama dan latar belakang sendiri. Semua disambut!


 7. Terdapat falsafah di Soccer Manager yang mengutamakan pelanggan, dan akibatnya anda diyakinkan dengan pasukan rajin bekerja dan berdedikasi, bertujuan untuk mengekalkan operasi permainan pengurusan bola sepak yang disukai oleh 'anda' secara mantap mungkin.


 8. Kami lakukan jualan terhadap beberapa tambah-nilai sepanjang permainan dengan makanisma yang ada dalam kedai SM. Walau bagaimanapun, apa-apa barang yang kami jual, sentiasa mempunyai sebab yang baik untuk kami lakukan jualan berbanding memberikannya secara percuma. Harga akan semurah yang mungkin, disana akan ada pilihan sambungan kepada permainan yang meningkatkan keseronokan tetapi tidak memberi kelebihan kepada permainan berbanding pengurus lain yang tidak membuat pembelian tambah-nilai. Contoh seperti dibawah:
  • Kalau kami memberi dunia permainan rekaan kepada semua secara percuma, permainan akan dipenuhi dengan permainan dunia yang banyaknya kurang diduduki dengan pengurus, maka memecahkan aspek komuniti bagi permainan untuk semua.


 9. Terdapat suasana 'keluarga' yang baik di kalangan mereka yang bekerja di Soccer Manager, berpegang pada salah satu prinsip kami bahawa persekitaran kerja boleh dan sepatutnya menggembirakan.


 10. Prinsip akhir kami adapun sama dengan pertama yang disebutkan! Soccer Manager adalah percuma bagi semua, dan ia selalu percuma bagi semua dan dapat dipertingkatkan!

Terma Penggunaan | Kod Etika | Dasar Privasi | Peta Laman | Mengenai Kami | Hubungi Kami

© 2005-2019 Soccer Manager Ltd.Semua hak cipta terpelihara.Semua tanda perdagangan adalah kepunyaan pemilik.