2,517,340 Kredit SM
Naik taraf

Bantuan

nasihat

Kelab AI


Kelab tidak diurus dab kelab luaran juga aktif dalam transfer market, membuat pemindahan diantara mereka dan juga berinteraksi dengan pengurus manusia di dalam Dunia Permainan.

Pemindahan di antara kelab tidak diurus atau kelab luaran akan berlalu dengan serta merta oleh kerana tiada pengurus manusia terlibat dan larangan pemindahan akan ditetapkan selama dua minggu sahaja.

Tidak terurus dan kelab luar hanya akan membuat tawaran untuk memindahkan pemain yang ada. Ini bermakna jika pemain telah menetapkan Status Pemindahan mereka sebagai unavailable untuk Pemindahan atau unavailable maka tidak menawarkan pemindahan akan dibuat.

Juga jika pemain mempunyai Yuran Minimum yang Ditetapkan maka kelab tidak akan membuat tawaran di bawah harga ini atau mereka tidak boleh menawar langsung.

Tidak terurus dan kelab luar juga akan meletakkan tawaran dalam untuk pemain diletakkan di dalam senarai pemindahan. Walau bagaimanapun, masa yang diambil untuk menerima tawaran ini boleh berbeza dari beberapa hari ke beberapa minggu.

Kelab tidak diurus atau kelab luaran akan juga cuba menandatangani pemain-pemain yang bermain untuk mereka dalam kehidupan nyata dengan usaha untuk membina semula pasukan mereka (dengan gilirannye membolehkan Kelab Tidak Diurus menjadi lebih berdaya untuk menguruskan).