2,517,340 Kredit SM
Naik taraf

Bantuan

nasihat

Menjadi Pengurus Antarabangsa


Pengurusan Antarabangsa adalah ciri unik eksklusif untuk Pengurus-Pengurus Emas. Oleh itu jika anda seorang Pengurus Emas anda akan mempunyai peluang untuk menjadi pengurus antarabangsa.

Setiap Pengurus Emas mempunyai peluang untuk menjadi seorang pengurus antarabangsa dalam pelbagai Permainan Dunia, dan ia tidak kira apa kelab anda urus atau kejayaan yang anda raih bersama kelab tersebut.

Terdapat 80 national associations Dunia Permainan dalam setiap, dan jawatan-jawatan kosong pengurusan bagi setiap persatuan akan ditawarkan secara rawak kepada pengurus dalam Dunia Permainan.

Selain itu anda boleh mengambil alih kawalan apa-apa jawatan kosong dengan melawat Senarai Antarabangsa. Walau bagaimanapun, jika anda telah membeli sama ada Dunia Permainan Standard atau Dunia Permainan Rekaan melalui Kedai SM anda akan dapat memilih persatuan bermula untuk menguruskan semasa kejadian Dunia Permainan.

Anda hanya akan didekati oleh sebuah persatuan kebangsaan dalam Dunia Permainan jika anda sedang tidak menguruskan mana-mana pasukan kebangsaan dalam tempoh yang Dunia Permainan.Jika anda didatangi oleh salah satu persatuan kebangsaan maka anda akan mendapat peluang untuk menerima atau menolak tawaran pekerjaan.

Walau bagaimanapun, jika anda menolak tawaran kerja maka persatuan tidak akan datang kepada kamu lagi. Jika anda menerima tawaran kerja maka anda akan menjadi pengurus kebangsaan itu persatuan, dan anda akan menguruskan pasukan kebangsaan bersama-sama kelab semasa anda.

Apabila anda menjadi seorang pengurus kebangsaan persatuan anda akan diberi kontrak, dan setiap kontrak yang berlangsung selama dua musim bergantung kepada kejayaan anda (seperti yang anda boleh dipecat oleh persatuan anda).