2,517,340 Kredit SM
Naik taraf

Bantuan

nasihat

Perpindahan


Bagaimanakah saya boleh menawarkan satu perjanjian bagi seseorang pemain?
Jika anda membeli atau menjual seseorang pemain, selain hanya menerima atau menolak tawaran perpindahan, anda juga boleh menawarkan satu perjanjian perpindahan. Anda boleh mengakses Profil Pemain dan klik ke atas tab Perpindahan/Bidaan Pinjaman sebelum mengklik ke atas Runding ataupun anda boleh menghantar Mesej Peribadi kepada seseorang pengurus itu.

Boleh saya masih membuat perpindahan di antara kelab selepas ia tidak diurus?
Kelab-kelab tidak diurus dilindungi kerana Pengerusi akan mengelakkan perpindahan di antara kelab selama tempoh masa ketika tempoh peralihan.

Bolehkah saya masih menjalankan pemindahan jika saya mempunyai 21 pemain?
Anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya 21 pemain pada setiap masa, oleh itu jika anda hanya mempunyai 21 pemain, anda boleh membeli pemain untuk wang atau pertukaran pemain dalam pemindahan yang akan memastikan skuad anda saiz yang sama atau meningkatkan.

Berapa lama perpindahan mengambil untuk selesai?
Tawaran perpindahan boleh mengambil 24 jam untuk menyelesai selepas iat telah diterima.

Mengapa runtuh pemindahan saya?
Pemindahan boleh runtuh disebabkan oleh perubahan dalam pengurusan atau jika ia akan membawa kepada salah satu daripada menjatuhkan kelab itu di bawah minimum number of players anda dibenarkan dalam skuad anda.

Masih bolehkah saya membeli pemain jika saya mempunyai penolakan baki?
Anda tidak boleh membeli pemain dan/atau menukar pemain jika kelab anda tidak mempunyai sebarang wang.

Kenapa Pengerusi telah menyekat perpindahan saya?
Pengerusi akan membuat keputusan perpindahan mereka berdasarkan beberapa faktor yang direka cipta bagi menjaga kebaikan kedua-dua buah kelab yang terlibat. Pengerusi berperanan dalam mengekalkan keadilan dan keseimbangan permainan. Lantaran itu, majoriti daripada perundingan dipersetujui oleh Pengerusi.

Mengapa pihak SMFA menahan pemindahan saya?
Pihak SMFA boleh dan akan menahan sebarang pemindahan yang mereka menganggap aneh dan/atau meragukan. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna pihak SMFA telah mengesyak anda kerana menipu, oleh kerana mereka hanya menahan untuk memastikan Dunia Permainan tetap berlaku adil.

Mengapa perjanjian saya telah diterbalikkan oleh itu SMFA?
Yang SMFA boleh dan akan berbalik pemindahan pada bila-bila masa jika mereka berpendapat ia luar biasa dan / atau diragui. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa SMFA telah dituduh anda menipu, kerana mereka hanya diterbalikkan untuk memastikan Dunia Permainan kekal adil.

Mengapakah pemain yang telah saya beli terikat dengan piala?
Seseorang pemain itu akan menjadi terikat dengan piala bergantung kepada pertandingan dan jenis Dunia Permainan yang sedang kamu turut serta di dalamnya. Ini adalah untuk mengelakkan skuad yang kuat daripada mengambil kesempatan dengan menandatangani pemain-pemain yang berbakat daripada kelab-kelab yang mungkin telah pun tersingkir dalam pusingan awal, sebagai satu percubaan bagi meningkatkan lagi peluang mereka untuk memenangi piala.

Why does my player have a transfer ban?
Once a player moves club on a transfer they receive a 20 Turn transfer ban for managed or unmanaged clubs within your Dunia Permainan,or a 2 turn transfer ban for transfer to an external club. This means that the player cannot be sold on again for 20 game Turns (20 league games) which is equivalent to 10 real life weeks or 2 game Turns (2 league games), equivalent of 1 real life week for transfers to external clubs. The club cannot receive any offers for the player and the player cannot be placed on the transfer list.

Apakah yang akan terjadi kepada sesuatu perpindahan setelah nilai seseorang pemain itu berubah?
Jika kamu sedang membeli atau menjual seseorang pemain pada hari perubahan nilai mereka, maka perjanjian tersebut boleh terbatal disebabkan perubahan nilaian selepas nilai pemain itu berubah.

Pemindahan telah runtuh sebagai pemain enggan menandatangani untuk kelab saya?
Pemain boleh menolak untuk menandatangani untuk anda jika Kedudukan mereka adalah lebih tinggi daripada purata penilaian skuad anda.