2,517,340 Kredit SM
Naik taraf

Bantuan

nasihat

Dunia Permainan Emas


Kejuaraan-kejuaraan Emas elit mengandungi pelbagai liga nasional yang berjalan pada masa sama dalam Dunia Permainan besar. Format bagi Permainan Dunia elit unik daripada lain.

3 pencontoh Dunia Permainan berbeza sekarang didapati.

  • Versi I - pencontoh ini termasuk 6 liga kebangsaan dan 6 liga multinasional/serantau. Kejuaraan-kejuaraan Emas 1 hingga 16 dicipta melalui pencontoh ini. Contoh Versi I boleh dijumpai di sini.
  • Versi II - pencontoh ini termasuk 15 liga kebangsaan. Kejuaraan-kejuaraan Emas 17 hingga 146 dicipta melalui pencontoh ini. Contoh Versi II boleh dijumpai di sini.
  • Versi III - pencontoh ini termasuk 19 liga kebangsaan. Daripada 19 liga kebangsaan 14 akan ditetapkan (bermaksud ia akan di dalam Kejuaraan Emas) seterusnya dan 5 liga kebangsaan akan berbeza setiap kali (sebab ia akan dipilih secara rawak daripada kumpulan liga kebangsaan). Kejuaraan Emas 147 merupakan Dunia Permainan yang pertama dicipta dengan pencontoh ini. Kejuaraan-kejuaraan Emas seterusnya akan dicipta melalui pencontoh ini. Contoh Versi III boleh dijumpai di sini.

Setiap Kejuaraan Emas dicipta secara rawak mengikut masa dan tarikh.

Kalau anda masih seorang Pengurus Profesional dan anda hendak menyertai dalam Permainan Dunia yang elit, menaik taraf akaun anda sekarang di Naik taraf.