2,517,340 Kredit SM
Naik taraf

Bantuan

nasihat

Pengesahan E-mel


Ketika anda mendaftarkan, anda dikelaskan sebagai Pengurus Profesional dan hanya dapat menguruskan satu kelab. Satu e-mel pengesahan akan dihantar kepadanya melalui alamat e-mel yang diguna pada pendaftaran.

Untuk mengaktifkan akaun anda, klik pada pautan di dalam e-mel. Jika klik link tidak berfungsi, cuba menyalin dan menampal keseluruhan alamat ke dalam bar alamat pelayar anda.

Jika anda tidak melihat e-mel dari Soccer Manager dalam peti masuk anda, kerana penapisan yang keterlaluan oleh ISP e-mel kami mungkin telah tersilap telah dihantar ke folder spam anda. Sila terbuka melihat folder spam anda untuk di sana, terbuka dan tanda ia sebagai bukan spam.

Kalau and masih tidak boleh mencari e-mel pengesahan, anda boleh menambah [email protected] sebagai alamat e-mel Pengirim/ Senarai Selamat / Senarai Putih yang diluluskan.

Selepas anda mengesahkan alamat e-mel yang diguna pada pendaftaran sambil menyiapkan tutorial, anda akan menjadi seorang Pengurus Profesional dan dapat menguruskan lagi satu kelab.